hek

De juiste tuinomheining vinden

Bij het verkennen van verschillende tuinhekken, is het belangrijk om de standaard omheiningsterminologie te begrijpen. Zo worden tuinhekken gemeten door de dikte van de draad. De maat van de draad van de meter is afhankelijk van de breedte van het hek. Hoe hoger het getal, hoe smaller de meter. Zeer fijne draad (27-gauge) vereist meer doorgangen door de tekening dan een 4-gauge draad.

Schermen worden ook gemeten in mesh, wat kan variëren van het ene type hek tot het andere. Een maas is een semi-permeabele barrière van metaalvezels. Mazen worden vaak gebruikt om ongewenste dingen, zoals konijnen, ratten en herten, te verwijderen.

Hier zijn enkele afluisteropties om te overwegen:

Chain-link schermen is een economische manier om een ​​gebied in te sluiten, huisdieren te beperken of ongewenste wezens buiten te houden. Ketenhekwerk is gemaakt van gegalvaniseerd staal en wordt geleverd op rollen van 25 voet tot 100 voet lang en 4 voet tot 6 voet hoog, met geprefabriceerde poorten tot 5 voet breed. Met vinyl gecoate kettingschakels zijn ook verkrijgbaar.

Tuinieren

Gelaste draadafrastering is perfect om grotere dieren uit tuinen of bepaalde delen van uw landschap te houden. Met een zwaardere draadmanometer is dit hek sterk en duurzaam. Net als bij schakelkettinghekken, is het ook verkrijgbaar met een vinylcoating, meestal groen of bruin. En in combinatie met railafrastering biedt de gelaste draad een versterkt gebied voor huisdierafscherming. Dit materiaal wordt geleverd in een 14-gauge gaas 2-inch-door-4-inch, 36-inch, 48-inch of 60-inch breedtes.

Pluimvee-gaas of kippengaas is mogelijk het meest economische type opvanghek dat beschikbaar is. Zoals de naam al aangeeft, wordt het meestal gebruikt om kippen in te haken. Het is ook een goede keuze voor kleine honden, konijnen en andere kleine huisdieren.

Konijnenbeschermer is de beste tuinhek, omdat het gaas sterk varieert. Met kleinere openingen aan de onderkant en grotere maasopeningen als u het hek op gaat, is dit hekwerksysteem perfect om kleine dieren uit uw tuin te houden. Met een gegalvaniseerde afwerking is dit hek langer meegaand en biedt het bescherming tegen roest. Dit 16-gauge gaas varieert met 1-inch, 2-inch en 4-inch openingen in 28-inch, tot 50-voet rollen.

Elektrische afrastering wordt normaal gesproken gebruikt om vee te houden. Met laders met een laag vermogen kan een elektrische afrastering worden gebruikt in woonomgevingen voor het indammen van huisdieren of om dieren uit tuinen te houden.

Elektronische afrasteringen voor huisdieren zijn een uitstekende keuze voor iedereen die huisdieren wil bevatten zonder zichtbare sporen van een hek. Het systeem bestaat uit een dunne draad, een zender en een kraag. U kunt het hek vormen in elke gewenste vorm, met een oppervlakte van maximaal 25 hectare. Plaats de halsband op uw huisdier en als het dicht bij de rand van het hek komt, ontvangt het huisdier een hoorbaar waarschuwingssignaal via de halsband. Draadloos hekwerk voor huisdieren is ook beschikbaar.

Hex-gaas is een lichtere, goedkope optie voor het beschermen van een tuin. Voor diegenen die dieren buiten willen houden, is de kleinere maaswijdte van het 1-inch hex-netwerk beter dan de 2-inch versie. Dit geweven product is gemaakt van gegalvaniseerd draad waardoor het buigzaam, gemakkelijk hanteerbaar en weerbestendig is. Deze 20-gauge draad wordt geleverd met een maaswijdte van 1 inch en 2-inch, 24-inch, 36-inch en 48-inch breedtes in rollen van 25 voet, 50 voet en 150 voet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *